Ärsyttävää kun ei jaksa kiinnostua blogista kuin viikonloppuisin. Jospa se kohta helpottaa tuolla työ rintamalla. Poppiksiin siis Multimediakonsultit - Kun päättyy työ ja viikonloppua kohti.

Nyt on fiilikset korkealla. Niinistön Netti propaganda koneistosta toivuttuani olen todennut että Niinistö vastaa kuitenkin eniten omaa arvomaailmaani. Ja jos gallupeja on uskominen, Niinistöllä voisi olla jopa pieni sauma!

Realismi kunniaan; sekalaisella sosiaalihöpötyksellä ei pitkälle päästä. Jos Suomea ei oikein hartiavoimin nosteta todelliselta kilpailukyvyltään varteenotettavaksi, noutaja tulee. Jos esim. Nokia siirtyy ulkomaille, on edessä suuri suru ja murhe. Lähes koko ICT-sektori Suomessa on kiinni tästä yhdestä savijalasta. Jos ei suoraan niin välillisesti. No, onhan toki metsäteollisuus, mutta se ei taida ihan riittää.

Okei, nostetaan kissa pöydälle; inhoan Tarja Halosta sekä SDP:tä puolueena. Syitä monia. Jos listaan, niin tärkein on se, että oma kantani on että ammattiyhdistysliikkeen kuuluu pitää huolta jäsentensä eduista, muttei vaikuttaa politiikkaan suoraan. Epäpyhä liitto SAK & SDP. Se on Devilistä se. Oman kantani mukaan politiikkojen tehtävä on ajaa koko Suomen etua pitkällä aikavälillä, ei yhden intressi ryhmän.  Ideologinen ajatus populismin täyttämässä maailmassa.

Toinen tärkein syy on se että kannatan aina haastajaa. City lehti uutisoi "julkisen salaisuuden";
media tykkaa Tarjasta. Propagandaa sanon minä. Lisäksi inhoan seksismiä. Miksi äänestää ihmistä vain koska sillä ei ole munia? Jos saman ajatuksen sanoo toisinpäin, leimautuu kusipää sovinistiksi, mikä sinällään on oikein. Onko siis Tarjan takana paskapää Feministejä? Totuus on neutraali.

Sinällään erikoista on miettiä miksi ihmiset äänestävät ketä äänestävät. Olen kysellyt omassa lähipiirissä ihmisten mielipiteitä, ja pelottavaa on ollut havaita miten tuntuu "mutu" olevan osalle se määräävä asia. Oman lähipiirini kommentit Halosen puolesta ovat olleet "Minä en sitä mulkkua äänestä" ja "Minä en mihinkään Natoon halu". Siis tä? Molemmat puhdasta mediakuvaa jos minulta kysytään. Anteeksi maailma, mutta miksi niin paljon ihmisiä on vedettävissä kuin pässi narusta? Glorifioidaan työväenluokkaa miten paljon vain, tuntuu että maailmaa ja mediaa ei ihan oikeasti seurata ollenkaan. Pelottava ajatus mitä tapahtuisi jos Suomessa olisi asiat todella huonosti ja samaan aikaan löytyisi karismaattinen johtaja taskussaan helpot syyt ja vastaukset. Arbeit Macht frei.

Tässä vaiheessa tunne suurta häpeää kun blogini muistuttaa esseetä. Pituudeltaan, ei rakenteeltaan. No, kuitenkin; Suomen ensimmäinen
Miljoonan pikselin sivu lopettaa. Mitä minä sanoin. Olisin läiminyt itseäni otsaan jonkun tunnin jos tämä olisi mennyt läpi. Mannerheimin lastensuojeluliiton vastaavalla sivulle sen sijaan toivon breakkaamista ja isosti. Anteeksi, mutta en ymmärrä miksi jonkun pitäisi ansaita rahaa a) kopioimalla valmis idea b) sijoittamatta siihen itse rahaa c) likimain ilman mitään vaivaa. Hyväntekeväisyys on asia erikseen.