Harja Talonen (kuten 4v poikani kutsuu) sitten voitti vaalit. Harmillista, ei taaskaan minun ehdokkaani voittanut. Toivottavasti kuitenkin tuloksen tasaisuus saa Tarjan poimimaan avainkohtia Niinistön kampanjasta omaan ohjelmaansa. Yrittäjyys ja Suomen houkuttelevuus sijoituskohteena olisi hyvä saada maailman parantamisen rinnalle. Kunnioitettavaa toki sekin, muttei kovin realistista.

Sinällään, harmi ettei vaaleja ole useammin. Ainakin minä tykkään kun ihmiset ovat politisoituneempia kuin yleensä. Tämän päivänen
Nuuksion reissu "huipentui" oikeisto-vasemmisto väittelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa nuotiopaikalla. Kumpikaan ei voittanut, mutta keskustelu sinällään oli mitä antoisinta.

Asiasta aisaa, Nuuksio on kyllä uskomattoman hieno paikka. Ympyräreitit ovat helppoja mennä vaikka pienempien napreoiden kanssa, ja makkaranpaistoon lammenrannalle pääsee vaikka lastenvaunujen kanssa. Ja ne maisemat! Syksyllä kävimme käppäilemässä yhden lyhyen reitin läpi aamupäivästä auringon paistaessa pikkupakkasen jälkeen.
Ei voi sanoin kuvailla. Ehkäpä kuva siis. :)

33469.jpg